THE PROCESS OF BUILDING GREAT DESIGN IS IN OUR DNA

Κάθε εταιρεία έχει την ιστορία της, η οποία μπορεί να εκφραστεί και μέσα από το design των χώρων δουλειάς της. Προσφέροντας αρχιτεκτονικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προσανατολισμένες στα μέτρα -tailor made- και στις ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, δημιουργούμε κτίρια με χαρακτήρα και ταυτότητα ώστε η μοναδική αυτή ιστορία ανά περίπτωση να εκφράζεται με μοναδικό τρόπο. Αυτός είναι άλλωστε και ο κυριότερος λόγος για τον οποίο παρά τα όποια καλέσματα και προκλήσεις της αγοράς, συμμετέχουμε στην κατασκευή μόνο των κτιρίων εκείνων που εμείς έχουμε σχεδιάσει.


OUR TEAM

ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΕΤΣΚΟΣ

What do you do? Εξέταση όλων των εναλλακτικτών τεχνικών και οικονομικών λύσεων. Επαφή με τους πελάτες και τους βασικούς προμηθευτές. Λήψη της τελικής απόφασης για την αρχιτεκτονική ταυτότητα και τη χωροθέτηση. Συνεχής εξειδίκευση στη διαμόρφωση των χώρων και των όψεων των κτιρίων. Σύνθεση και κατασκευή για να γίνουν πράξη όλα τα παραπάνω.

Street cred: Διπλ. Πολιτικος Μηχανικός Α.Π.Θ. Προσπαθεί να βρίσκει χρόνο ώστε να είναι παρών στις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις και forum σχετικά με τις κατασκευές και την αρχιτεκτονική. Συνδυάζοντας το πάντα με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Η’ και περισσότερα, ειδικά στην Ιταλία.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ

What do you do? Συμμετοχή στο σχεδιασμό και υλοποίηση των έργων (κυρίως μεταλλικές κατασκευές βιομηχανικής χρήσης), ισορροπώντας τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις μορφής και λειτουργίας με την οικονομία και τα πλαίσια της επιστήμης , των κανονισμών και της κατασκευασιμότητας. Τα παραπάνω συνδυάζονται παράλληλα με την οργανωμένη σε εξαμηνιαίους κύκλους παράδοση μαθημάτων δομοστατικής σε φοιτητές πολιτικούς μηχανικούς – από το 1985 πλέον των 2500 φοιτητών.

Street cred: Διπλ. Πολιτικος Μηχανικός Α.Π.Θ 1983. Πέραν της επιστήμης του μελετάει και αναλύει την σύγχρονη ιστορία. Λάτρης της μουσικής & ειδικά της ελληνικής – δεξιοτέχνης του εξάχορδου μπουζουκιού.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

What do you do? Διαμόρφωση χώρων. Interior designer. Μετατροπή 2D σχεδίων σε τρισδιάστατα. Συνεχής ενασχόληση με building rendering, visualization και 3D animation.

Street cred: Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός Α.Π.Θ. Όταν δεν δημιουργεί στην οθόνη του pc της , το κάνει στον πάγκο της ζαχαροπλαστικής του σπιτιού της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

What do you do? Τοπογραφικά. Χωροθέτηση και μεταφορά του project από το γραφείο στο εργοτάξιο αγωνιζόμενος κάθε φορά να διατηρούν οι υπόλοιποι την βεβαιότητα ότι οι συντεταγμένες υλοποιήθηκαν απολύτως σωστά.

Street cred: Πολιτικός Μηχανικός ΑΤΕΙΘ με πλούσια συμμετοχή σε πολιτιστικούς συλλόγους.

ΛΑΜΠΗΣ ΚΑΠΠΙΑ

What do you do? Οργάνωση εργοταξίου και διευθέτηση τεχνικών λεπτομερειών στο έργο. Συντονισμός τεχνικού προσωπικού και οργάνωση υλικών και εργαλείων. Επίβλεψη στην εφαρμογή των κατασκευαστικών σχεδίων και στην τήρηση των μέτρων ασφάλειας του προσωπικού.

Street cred: Πολιτικός Μηχανικός ΑΤΕΙΘ και γνωστός μπάρμαν στο SHARK. Τα Σαββατοκύριακα, μόνο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΡΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

What do you do? Οργάνωση εργοταξίου και διευθέτηση τεχνικών λεπτομερειών στο έργο. Συντονισμός τεχνικού προσωπικού και οργάνωση υλικών και εργαλείων. Επίβλεψη στην εφαρμογή των κατασκευαστικών σχεδίων και στην τήρηση των μέτρων ασφάλειας του προσωπικού.

Street cred: Πολιτικός Μηχανικός ΑΤΕΙΘ. Καταπιάνεται από μικρός με κάθε είδους μαστορέματα “όπως του έμαθε ο παππούς του”. Από μικρός ονειρευόταν να γίνει μηχανικός και επιτέλους τα κατάφερε.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΦΩΤΙΑΔΟΥ

What do you do? Διεύθυνση όλων των ζητημάτων που αφορούν στην εφαρμογή της νομοθεσίας για την ασφάλιση του εργατοτεχνικού προσωπικού και την ασφάλεια των εργαζομένων των έργων μας. Παροχή εξειδικευμένων συμβουλών στα λογιστήρια των πελατών μας ακόμη και μετά την αποπεράτωση των οικοδομικών εργασιών για φοροτεχνικά θέματα που αφορούν στην κατασκευή.

Street cred: Οικονομολόγος πτυχιούχος Νομικών και Οικονομικών Επιστημών Α.Π.Θ.